Welkom op de website van Ijsven Rottweilers

Hoe de passie voor het fokken van Rottweiler-puppies is begonnen,

Omdat ik als klein meisje altijd al iets had met huisdieren , heb ik al vlug nadat ik met Jan ben getrouwd een Bouvier gekocht. Het bleek al snel dat ik een enorme passie voor honden en koeien heb en we hebben dan ook veel plezier beleefd aan onze eerste hond.

Al spoedig bleek echter dat ik de Rottweilers, die ik bij mijn broer regelmatig zag, toch wel heel leuk vond en het voor mij vaststond dat mijn volgende hond een Rottweiler zou worden. In 1988 was het dan zover; bij mijn broer op de boerderij was een nestje geboren van Habor van de Runderkraal & Pepper van de Runderkraal, en daarvan zou er eentje voor mij bij zijn. Onze eerste Rottweiler was onze Elma.

Nadat Elma van de Runderkraal bij ons is komen wonen is de liefde voor dit ras zover gegaan dat ik het wel leuk zou vinden om een nestje met haar te gaan fokken. Het was en is voor mij wel een voorwaarde dat ik puppies kan fokken met een hond waarvan ik eerlijke en sociale pups verwacht. Omdat in Elma alle ingrediënten aanwezig waren voor het fokken van een nestje met deze eigenschappen, is het fokken van vriendelijke en gezonde Rottweilers een passie voor mij geworden .Onze pups groeien op in huiselijke kring. Als U meer informatie wilt over dit voortreffelijke ras dan ben ik graag bereid u daarover meer informatie te verschaffen bij een bezoek aan onze kennel waarbij persoonlijke aandacht en uitleg over de omgang met een Rottweiler-pup centraal staan. Bij deze heet ik U van harte welkom op onze kennel IJsven.Met vriendelijke groet,

Jan & Corrie Kuijken


Kennelreg. nr. 29105
Lid Nederlandse Rottweilerclub

Contact

image

Jan & Corrie Kuijken
Broekstraat 2
5571 KK Bergeijk
the Nederland
j.kuyken1@hetnet.nl
+31 (0)497-575974
+31(0)6-23494949